Terug naar overzicht

PREPRESS

Prepress experten

Of wij nu magazines, brochures of catalogi voor u drukken, elk ontwerp moet eerst drukklaar gemaakt worden. Daarvoor kunt u rekenen op de vakmensen van onze prepress-afdeling. Hoe u uw teksten ook aanlevert, zij zorgen ervoor dat deze altijd op de meest efficiënte manier digitaal drukklaar worden gemaakt. Maar wij denken ook pro-actief met u mee en doen suggesties voor een nog sneller, efficiënter of mooier resultaat.

Hoe drukklare bestanden aanleveren?

Klaar voor druk

Zodra u uw documenten naar ons doorstuurt, maken de ervaren ontwerpers van onze prepress-afdeling er een aantrekkelijk en evenwichtig opgemaakt digitaal bestand van. Samen met u bespreken we wat er precies moet gebeuren en welke aanpassingen we moeten doen voor druk. Al onze supersnelle Apple-computers zijn gekoppeld aan ons impositiesysteem en ons computer-to-platesysteem, dat drukplaten produceert vanuit een online bestand.

Wij staan ook altijd klaar om door u aangeleverde pdf-bestanden te verwerken. Lees hoe u uw bestanden best aanlevert.

Meer weten over prepress?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze prepress-afdeling of voor een vrijblijvende offerte. Bij ons is de volledige creatie van uw drukwerk in goede handen, wat u ook voor ogen heeft.