Terug naar overzicht

EFFICIËNT DRUKKEN

Uw documenten op scherp

Bij drukwerk draait alles rond kwaliteit. Voor ons is het essentieel dat u kunt rekenen op kwalitatieve, scherpe en foutloze documenten met intense kleuren. Daarom is onze drukkerij uitgerust met Heidelbergpersen; het neusje van de zalm op vlak van drukken. Uit deze state-of-the-art achtkleurendrukpers rollen maar liefst 18.000 vellen per uur en dat recto verso! Bovendien wordt elk vel tijdens het proces gescand op kleurkwaliteit.

Het neusje van de zalm

Onze drukpersen beschikken over CIP3 computergestuurde drukgroepen en de meest moderne apparatuur. Hiermee is efficiënt drukken kinderspel. U bent verzekerd van een optimale beeldscherpte en kleurkwaliteit voor al uw drukwerk en print, doorheen heel uw oplage. Zelfs inline veredeling heeft voor ons geen geheimen meer en dit allemaal zeer snel en aan scherpe prijzen. Wij drukken conform de ISO 12647 norm, een courante, internationale standaard in de grafische sector.

Meer weten?

Heeft u drukwerk nodig? Voor kwalitatief drukken kunt u altijd terecht bij Van der Poorten. Wij helpen u snel en voor een scherpe prijs. Contacteer ons vrijblijvend voor informatie of een offerte. Ook voor prepress en afwerking bent u bij ons aan het juiste adres; wij nemen het volledige proces in handen.