EXPERT IN COMMERCIEEL DRUKWERK

VAN HANDPERS TOT MACHINEPARK

Drukkerij Van der Poorten ontstond in 1949 in een kelder met één handpers, maar is intussen uitgegroeid tot een grote speler in de grafische sector. Met meer dan 45 medewerkers en een indrukwekkend machineparkzijn we hét adres voor al uw commercieel drukwerk. Of het nu gaat om boeken, tijdschriften, folders, brochures of jaarverslagen, wij verzorgen het volledige creatieproces van a tot z. 

WE MAKE PAPER TALK

Printmedia is onze passie. Wij bedrukken niet zomaar papier, maar brengen papier tot leven. In de vorm van een tijdschriftboekcatalogusbrochurejaarverslag of andere publicatie creëren we verhalen uit de meest uiteenlopende opdrachten.

PERSOONLIJKE AANPAK

Iedere printopdracht, en dus ieder verhaal, is anders. Wat uw wensen op vlak van commercieel drukwerk ook zijn, wij realiseren het voor u. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en doen er alles aan om uw drukwerk perfect af te leveren binnen de gestelde deadlines. Bij vragen of problemen reageren we gelijk, zonder dat er iemand van hogerhand de knoop moet doorhakken. Als klant staat u namelijk altijd in rechtstreeks contact met een lid van ons bestuur. 

VRAAG HET ONS

Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u uw verhaal tot leven brengen? Vertrouw dan op de expertise van drukkerij Van der Poorten voor al uw commercieel drukwerk. Neem vandaag nog contact met ons op of kom eens langs. Wij luisteren graag naar u.