BOEKEN DRUKKEN

Optimale kwaliteit en kleur

Magazines zijn onze specialisatie, maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u boeken wilt laten drukken. Van prepress over drukken tot afwerking en levering; u kunt alles overlaten aan ons. Welk soort boeken u ook wilt maken, wij weten hoe en bieden u flexibele oplossingen op maat. Onze drukkerij beschikt over de meest geavanceerde drukpersen voor het meest optimale resultaat op vlak van kwaliteit, kleur, timing en prijs.

Expert in brochage

Na boeken drukken volgt boeken binden. Brochage of boekbinden is een vak apart, maar met onze jarenlange ervaring kunnen wij elk boek binden volgens de regels van de kunst. Garengebonden, garenloos, luxueuze of standaard uitvoering … Wat u ook verkiest, wij beschikken over de juiste bindtechniek om uw boeken op maat af te werken.

Reken op een professional

Zoekt u een expert in boeken drukken? Reken dan op drukkerij Van der Poorten om uw boeken volgens uw wensen te maken. Wij nemen het volledige proces in handen, van prepress en drukken tot afwerken en leverenContacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een offerte.