Het volledige klimaatneutrale drukproces onder 1 dak

Prepress, druk, afwerking & levering van uw magazines, boeken, catalogi, jaarverslagen en brochures

Vraag nu uw offerte aan

HART VOOR
HET MILIEU

Ons proactief milieubeleid omvat ecologische maatregelen zoals ecolabels, het gebruik van zonnepanelen en klimaatneutraal drukwerk. 

ONE-STOP-SHOP

Van prepress over drukwerk tot afwerking en verzending: bij drukkerij Van der Poorten vindt u alle diensten onder één dak. 

PERSOONLIJKE AANPAK

Drukkerij Van der Poorten blijft een familiebedrijf. Wij vinden het essentieel dat u als klant in rechtstreeks contact staat met het bestuur.

KORTE OPLEVERTIJDEN

Omdat we alles onder 1 dak aanbieden, kunnen wij zowel de prijs als de leveringstermijn scherp houden en dit voor elk type drukwerk.

Drukkerij van der poorten drukt magazines en boeken

Uw allround drukker

Drukkerij Van der Poorten werd meer dan 65 jaar geleden opgericht en 3 generaties later zijn we een gevestigde waarde in de grafische sector. U kunt bij ons terecht voor al uw professioneel drukwerk, zoals magazines, boeken, catalogi, jaarverslagen en brochures. Wij zijn niet zomaar een drukkerij, maar nemen het volledige creatieproces in handen: van prepress en druk tot afwerking en levering of verzending. Bij drukkerij Van der Poorten vindt u alles op 1 adres!

Drukklare ontwerpen

Elk tijdschrift, brochure of andere uitgave begint natuurlijk met een ontwerp. Onze prepress-afdeling werkt in overleg met u naar een prachtig, drukklaar eindresultaat toe. In de drukkerij kunnen we ook aangeleverde pdf-bestanden heel eenvoudig converteren naar drukklare bestanden (ook naar op iPad oproepbare bestanden). We beschikken over verschillende professionele offsetpersen voor alle soorten druk- en veredelingsmogelijkheden, zoals:

lakken

UV-vernis

plaatselijke UV-vernis

plastificatie (blinkend, mat of soft touch)

Het volledige plaatje

Eenmaal uw drukwerk klaar is, zorgt de uitgebreide brochage–afdeling van onze drukkerij voor een volledig afgewerkt eindproduct (geniet of gelijmd, met een rechte rug en eventueel ook genaaid). Vervolgens blisteren en adresseren we uw drukwerk, en wordt het geleverd en verspreid door onze chauffeurs of de post.

Oplossing op maat?

Bij drukkerij Van der Poorten draait het allemaal om u. Omdat we het volledige productieproces inhouse controleren, kunnen wij u als klant flexibele en persoonlijke oplossingen aanbieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze ervaren medewerkers staan steeds voor u klaar.

Duurzame ontwikkeling als onderdeel van onze bedrijfscultuur

Via een proactief milieubeleid, de ontwikkeling van nieuwe producten & innovatieve diensten, emissiereducties en ecologisch verantwoord drukken, slagen wij erin om onze ecologische voetafdruk sterk te reduceren. 

Lees verder >

Werken bij ons?

lees verder >

Laatste nieuws

EMAS-REGISTRATIE EN ISO14001-CERTIFICAAT

Drukkerij Van der Poorten heeft een ISO14001-certificaat en is de eerste Belgische offset-vellendrukkerij met een EMAS-registratie.

Lees meer >

Klanten aan het woord

De eerste indruk van een catalogus op papier kan nooit door een digitale variant geëvenaard worden.
Bo Batthyany
DISTRICOS