Terug naar overzicht

AFWERKING VAN DRUKWERK

SNEL EN SECUUR

Drukkerij Van der Poorten is uw alles-in-één drukexpert. U kunt niet alleen op ons rekenen voor prepress en druk, maar ook voor een nauwkeurige afwerking van het drukwerk dat u ons toevertrouwt. Door onze jarenlange ervaring met vaktijdschriften zijn korte levertermijnen ons handelsmerk geworden.

Plooien, nieten of
brocheren op maat

Wij doen de volledige afwerking van uw drukwerk in eigen bedrijf. Onze ervaren operatoren kunnen uw drukwerk bv. plooien, nieten en garenloos of garengebonden brocheren. Ook individueel onder folie zetten, adresseren en verzenden met al dan niet gepersonaliseerde bijsluiters behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen wij tot 7 bijsluiters machinaal toevoegen. De juiste specificaties voor het aanleveren van bijsluiters vindt u hier

Profiteer van een scherpe prijs

Omdat wij alles onder één dak aanbieden, kunnen wij zowel de prijs als de leveringstermijn scherp houden en dit voor elk type drukwerk. Uw drukwerk krijgt bij ons steeds een prioritaire behandeling. Wilt u meer weten over onze diensten, die van ontwerp tot afwerking gaan? Of wilt u een offerte voor uw drukwerk? Contacteer ons dan vandaag nog.