Terug naar overzicht

Boekbinden

Van ontwerp tot boek

Het creëren van een boek, brochure of magazine eindigt natuurlijk niet bij de druk. Een goede afwerking is minstens zo belangrijk. Drukkerij Van der Poorten werkt uw drukwerk af door vakkundig nieten, vouwen, lijmen of brocheren. Als grafisch expert beseffen we maar al te goed dat niet alleen het drukken een vak apart is, maar ook het boekbinden.  

De kaft van uw keuze

Boekbinden of brochage kent geen geheimen voor ons. Met meer dan 60 jaar ervaring op de teller, weten we maar al te goed waar we het over hebben. Wij binden uw boek, brochure of magazine volgens de regels van de kunst, zonder uw wensen uit het oog te verliezen. Of u nu een basisuitvoering wilt of een luxueuze kaft verkiest, wij beschikken over de juiste techniek om het perfecte resultaat te creëren.

Vraag het ons

Een eenvoudige softcover uitvoering of een luxueuzere hardcover afwerking … Met meer dan 60 jaar ervaring in boekbinden kunnen we elke afwerking aan. Vertrouw uw drukwerk toe aan een specialist en contacteer drukkerij Van der Poorten vandaag nog. Wij beheersen een veelvoud aan bindtechnieken zodat we tegemoet kunnen komen aan elke vraag.