Terug naar overzicht

DRUKWERK VERZENDEN

DIRECT TER PLAATSE

Als u brochures, catalogi, boeken of magazines bij ons laat drukken, wil u het resultaat natuurlijk direct bij u, uw klant of uw abonnee hebben. Dat snappen we maar al te goed. Om uw drukwerk zo snel mogelijk individueel onder folie te zetten, te adresseren en vervolgens bij de post af te geven, zorgt drukkerij Van der Poorten daar zelf voor.

ZORG UIT HANDEN

Als u uw drukwerk wilt laten verzenden of verspreiden door een externe firma, zoals bpost, zorgen wij dat dit zo efficiënt en snel mogelijk gebeurt. Zo bent u zeker dat de gemaakte afspraken correct nageleefd worden. Een stipte levering is immers geen extraatje; het is volgens ons het recht van de klant.

ALLES ONDER 1 DAK

Zoekt u een drukker die ook het verzenden van uw drukwerk voor zijn rekening neemt? Dan zit u goed bij drukkerij Van der Poorten. Wij verzorgen het volledige creatieproces voor u, van prepress tot afwerking en verzending. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, ook door direct bij uw klant te leveren.