• Karl Meersman

  'Ik wil dat prachtig papier waarop ik teken, kunnen zien, voelen en ruiken.'

  U leest graag het hele interview met Karl Meersman in ons magazine 'passie voor papier'?

  Stuur dan gewoon een mail naar passievoorpapier@vanderpoorten.be en ontvang het gratis binnen een week bij u in de bus! Zolang de voorraad strekt.

   

  Een magazine met als thema ‘passie voor papier’? Ja, want ook in tijden van verregaande digitalisering blijft deze passie stevig standhouden. Beeldschermen mogen dan weliswaar een steeds dominantere plaats binnen onze samenleving innemen, dit betekent echter niet dat papier naar een verlaten eiland verbannen wordt. Integendeel, papier is nog steeds ‘alive and kicking’. 

  Hoor ik u nu denken dat het nogal voor de hand ligt dat wij als drukkerij dit standpunt vertolken? Dan nodig ik u graag uit om ons nieuwste magazine door te nemen. U zal er kennismaken met 10 bijzondere individuen die elk op hun eigen bijzondere manier getuigen wat passie voor papier voor hen betekent.

  Hun verhalen reiken verder dan hun pure passie voor het materiaal. Ze argumenteren ook waarom ze een intense band met papier hebben. Zoals over de fascinerende eeuwigheidswaarde van papier. Over de emotionele over-dracht die papier tot stand kan brengen. Over de impact van gedrukte tekst. Over de talloze soorten papier. Over de artistieke mogelijkheden van het papieren medium. En over zoveel meer. 

  Aarzel dus vooral niet om het magazine aan te vragen en stuur een mail naar passievoorpapier@vanderpoorten.be. Binnen een week ontvang u het gratis bij u in de bus. Zolang de voorraad strekt.

Drukkerij Van der Poorten n.v.
Diestsesteenweg 624
3010  Leuven